31/12

Nyårssupén

Meny

Från kl. 17.00 

Gäster som bokar Nyårssupén från 21.00 är välkomna att sitta över tolvslaget.  Restaurangen stänger sedan 01.00.

Amuse Bouche

Tartlette fylld med hummer, Västerbottensost & aquavit

&

Handskuren tartar med caviar, gräslök & gravad äggula

Charles Heidsieck Brut Réserve, Magnum

 

Förrätt

Halstrade Kammusslor
Serveras med löjrom från Bottenviken, råmarinerad gurka, rostade mandlar & champagnesmörsås

2023 Bourgogne Les Femelottes David Moret

 

Varmrätt

Oxfilé á la Rossini

Helstekt serveras med halstrad anklever, sauterad spenat, briochebröd, tryffel & madeirasky

2022 Chateauneuf-du-Pape Famille Isabel Ferrando, Magnum

 

Dessert

Peach Melba
Med inkokta persiskor, färskostkräm, färska hallon, hallonsorbet & mandelflarn

Moscato d’Asti Massolino

 

Kaffe & Avec

 

Pris per person 2500kr

(med reservation för eventuella förändringar)

 

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus