31/12
Nyårssupén
Meny
Från kl. 17.00
Gäster som bokar Nyårssupén från 21.00 är välkomna att sitta över tolvslaget. Restaurangen stänger sedan 01.00.
Amuse Bouche
Tartlette fylld med hummer, Västerbottensost & aquavit
&
Handskuren tartar med caviar, gräslök & gravad äggula
Charles Heidsieck Brut Réserve, Magnum
Förrätt
Halstrade Kammusslor
Serveras med löjrom från Bottenviken, råmarinerad gurka, rostade mandlar & champagnesmörsås
2023 Bourgogne Les Femelottes David Moret
Varmrätt
Oxfilé á la Rossini
Helstekt serveras med halstrad anklever, sauterad spenat, briochebröd, tryffel & madeirasky
2022 Chateauneuf-du-Pape Famille Isabel Ferrando, Magnum
Dessert
Peach Melba
Med inkokta persiskor, färskostkräm, färska hallon, hallonsorbet & mandelflarn
Moscato d’Asti Massolino
Kaffe & Avec
Pris per person 2500kr
(med reservation för eventuella förändringar)
