Lunchmeny
Förrätter
Toast Skagen
Med löjrom, räkor och majonnäs
195:-/275:-
1/2 Råbiff
Med klassiska tillbehör och pommes frites
185:-
Bakad Vit Sparris
Serveras med spansk friterad mandel, ramslök och hollandaisesås
195:-
Varmrätter
Isterband
Med rödbetor, rödvinssås och örtstuvad potatis
195:-
Wallenbergare
Med gröna ärtor, rårörda lingon, skirat smör och potatispuré
275:-
Frasig Kalvschnitzel
Med råstekt grön sparris, Café de paris smör, rödvinssås och friterad potatissallad med tomter, kapris & vårlök
325:-
Kalvlever Anglais
Med stekt rökt sidfläsk, kapris, sauterad lök, rödvinssky och potatispuré
275:-
Bakad Regnbågsforell
Serveras med frasig kroppkaka med Almnästegel, stekt ostronskivling, blomkålskräm och skaldjurssås
295:-
Veckans rätt: Confiterad Fläsksida
Serveras med stuvad vitkål, bakade morätter och rödvinssås
185:-
Dagens sallad: Räksallad
Serveras med kokt ägg, sparris, avokado och Rhode islanddressing
195:-
Veckans vegetariska: Frasig Kroppkaka
Smaksatt med Almenäs Tegelost serveras med kungsmusslingsvamp, blomkålskräm, grön sparris, gulbeta, hyvlad rädisa och citronette
255:-
Dagens rätt
Måndag
KB:s köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatispuré
165:-
Tisdag
Dagens Nordsjöfisk med räkor, riven pepparrot, äggsås och örtslungad potatis
165:-
Onsdag
Kåldolmar serveras med pressgurka, rårörda lingon, äppelgräddsky och örtslungad potatis
165:-
Torsdag
Smörstekt frasig Nordsjöfisk serveras med hyvlade syrliga grönsaker, grönärtsstomp, currymajonnäs och örtslungad potatis
165:-
Fredag
Raggmunkar med stekt rimmat fläsk och lingon
165:-
Desserter
Nougatkräm med hallonkrisp
55:-
En kula glass eller sorbet
45:-
Creme Brùlèe
125:-
Chokladtryffel
45:-