Festvåningsmenyer
Meny Chatham
Toast Skagen
Med löjrom och krasse
Wallenbergare
Med gröna ärtor, rårörda lingon, skirat smör och potatispuré
Smulpaj
Med kompott, havresmulor och vaniljssås
Menypris: 625:-/person
Meny Högfeldt
Tartar på Oxe
Serveras med syrad & skuren lök, solkyssta tomater, svarta oliver, parmesan, dragonkräm och brödkrisp smaksatt med vitlök
Bakad regnbågsforell
Serveras med rostade gulbetor, riven pepparrot, friterad potatis, skaldjurssås och syrlig potatisstomp
Cremé Brulée
Med färsk vanilj
Menypris: 675:-/person
Meny Cullberg
Cheesecake med kallrökt lax
Serveras med pepparrot, toppas med laxrom, rödlök och dillpicklad gurka
Oxfilé Tournedos
Serveras med smörstekt ostronskivling, inkokta smålök, sauce bordelaise och jordärtskocksgratäng smaksatt med tryffel
Mandelkaka
Med färska bär, frasig vit choklad, citroncurd och rostad mandelmjölk med vanilj
Menypris: 850:-/person
Drinktilltugg
69:-/styck
Skagen på ljust bröd med löjrom och syrad lök
Rensteksröra på mörkt bröd med pepparrot, lingongelé och krasse
Tartar på lax med bakad äggula, lök, friterad kapris, forellrom och brödkrisp
Bakad gulbeta med getost, salvia, frasig mandel och honoung
Anklevermousse på crostini med aprikoskompott och rostade hasselnötter
Drinkförslag
BUBBEL
Rigol Cava, Brut 580 kr / flaskan
Champagne Billecarte salmon 995 kr /flaskan
DRINKAR
Belini 189 kr
Persikopuré och Champange
Mimosa 189 kr
Apelsinjuice och champagne
Vinförslag
VINPAKET CHATHAM
2019 Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2019 645:-
2021 Bourgogne Joseph Drouhin 710:-
Grådask, Tawny Port 88:-/glas
VINPAKET HÖGFÖLDT
2016 Chianti Terre di Cresci, Poggiotondo, Chanti, Italien 750:-
2018 Poilly-Vinzelles, Joseph Drouhin 760:-
2019 Chateau Fontebride, Sauternes. Bordeaux, Frankrike 135:-/glas
VINPAKET CULLBERG
2016 Weingut Fred Loimer, Kamtal, Österrike 660:-
2020 Domaine du Colombier, Crozes-Hermitage, Frankrike 865:-
2011 Kloster Eberbach, Berg Roseneck, Riesling, Rheingau, Tyskland 135:-/glas