Lunch

Förrätter

TOAST SKAGEN
Med löjrom från Bottenviken
Shrimps mixed with dill and mayonnaise on toasted bread
235:- / 325:-

GAMMALDAGS MATJESSILL
Med frasig potatiskaka, prästostkräm, syrad silverlök och brynt smör
Icelandic herring with crispy potato cake, Swedish cheese, pickled white onion and browned butter
195:-

RÅBIFF
Serveras med klassiska tillbehör
Steak tartar with beetroots, capers, red onion, mustard and french fries
195:- / 295:-

PÄRON & ROGUEFORT
Med kanderade valnötter, dragon och castellfrancosallad
Pear & roquefort served with candied walnuts, tarragon and castellfranco salad
195:-

FREDAG 7 November 

Dagens rätt/ Today´s special

RAGGMUNK
Med stekt rimmat fläsk, rårörda lingon och brynt smör
Swedish potato pancake served with fried salted pork belly, lingonberries and browned butter
225:-

Veckans fisk / The catch of the week 

REGNBÅGE
Stekt, serveras med fläsk, svamp, rostad sellerikräm och rödvinssås
Pan fried rainbow trout served with pork, mushroom, roasted celery cream and red wine sauce
365:-

Veckans kött / The meat of the week 

HUSETS FLÄSKKORV
Serveras med  frasigt surkål, senap, tryffelsky och stomp på jordärtskocka 
House-made pork sausage with crispy saurkraut, mustard, truffle demi glacé and mashed Jerusalem artichoke 
295:-

Veckans vegetariska/
The vegetarian of the weak 

HONUNGSGLASERAD CHEVRE
Serveras med bakade och picklade betor, frasig jordärtskocka och  granola på nötter-& frön 
Honey-glazed chèvre with roasted and pickled beet roots,  crispy Jerusalem artichoke and a nut-& seed granola
315:-

Veckans Sallad/This week’s salad

RÄKSALLAD
Serveras med ägg, avokado, mixade blad-& grönsaker, krutonger och aioli
Shrimp salad with egg, avocado, mixed green leafes-& vegetagles, croutons and aioli
325:-

Varmrätter

TORSK OCH GRATÄNG

Rimmad & pocherad, serveras med löjrom från Bottenviken, sauterad spenat, champagnesås och pommes duchesse
Salted & poached cod loin served with bleak roe, sautéed spinach, champagne sauce and pommes duchesse
425:-

ISTERBAND
Smörstekt serveras med rödbetor, rödvinssky och örtstuvad potatis  
Pork Sausage with beet roots, red wine gravy and herb stewed potatoes       
225:-

WALLENBERGARE
Serveras med gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör och potatispuré
Mousseline of veal served with green peas, lingonberries, browned butter and potato puree
295:-

FLÄSKSCHNITZEL
Serveras med tomatsallad, rostad vitlökssmör, rödvinssås och pommes frites
Pork schnitzel served with tomato salad, roasted garlic butter, red wine sauce and french fries
345:-

Desserter

PÄRONTARTE
med créme Chantilly
Pear tart with créme Chantilly
145:-

EN KULA GLASS/SORBET
Ice cream or sorbet 
55:

CRÈME BRÛLÉE
95:-

CHOKLADTRYFFEL
Chocolate truffle
55:-

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus