MÅRTEN GÅS PÅ KB
MENY MÅRTEN GÅS
Mellan den 4 – 10 November
SVARTSOPPA
Med krås
Black soup served with gizzard
alt.
SVAMPSOPPA
Med färskostkräm och äpple
Mushroom soup with cream cheese and apple
STEKT GÅSBRÖST
Krokett på lår och vingarna serveras med rödkålschutney, äpple, katrinplommon, friterad brysselkål, äppelgräddsky och rundstekt potatis
Pan fried goose breast with crouguette on the leg and win served with red cabbage chutney, prunes, deep fried brussel sprouts, apple cream, demi glacé and roasted potatoes
ÄPPELPAJ
Med smörstekt kavring, äppelkompott och vaniljsås
Apple pie with butter pan fried dark bread, apple compote and vanilla sauce
850:-
VINPAKET
FÖRRÄTT
Tio Pepe, Palormino Fino Sherry, Muy Seco, Spain
VARMRÄTT
2020 Réserve de la Chévre Noire Rouge, Albert Ponnelle, Pinot Noir, Bourgogne, Frankrike
DESSERT
2019, Chateau Fontebride, Sauternes, Frankrike
450:-