Boka ett bord eller
ett helt rum
Boka bord
Här kan du boka ett bord för ett helt sällskap upp till sex personer.
Är ni fler eller har andra önskemål och frågor är ni
varmt välkomna att höra av er till vår mail:
info@konstnarsbaren.se
KB Festvåningar
Till oss kommer man för att äta och umgås. I våra olika festvåningar kommer ni få en minnesvärd upplevelse – oavsett om det handlar om en privat middag, en affärslunch, konferens, mingel eller bröllop. Lämna en bokningsförfrågan via: info@konstnärsbaren.se.
ATELJÉN
I den klassiska Ateljén kan ni sitta mellan 10-44 personer, omgivna av väggmålningar, skapade av några av den svenska konsthistoriens största namn. Ett stycke konsthistoria som inte liknar något annat.
PERLAN
Är ni ett mindre sällskap och föredrar total avskildhet från övriga restaurangen, kan ni välja vår minsta chambre séparée Perlan. Här kan upp till 7 gäster beställa mat via en diskret knapptryckning och även få en separat ingång om ni vill.
LOUNGEN
Den stora, ljusa och mer moderna Loungen har en egen bar och passar bra för större tillställningar. Här finns plats för 60 gäster vid mingel och 29 personer för sittande måltid vid runda, vackert dukade bord.
Festvåningsmenyer
Meny Chatham
Toast Skagen
Med löjrom och krasse
Wallenbergare
Med gröna ärtor, rårörda lingon, skirat smör och potatispuré
Äppelpaj
Med smörstekta kavringsmulor och vaniljssås
Menypris: 575:-/person
Meny Högfeldt
Burrata
Med tomater på olika vis, gremolata, panchettakrisp, basilika och brödsmulor
Halstrad regnbågsforell
Serveras med gulbetor kapris, syrlig crudité, rostad blomkålkräm och löjromssmörsås
Cremé Brulée
Med färsk vanilj
Menypris:645:-/person
Meny Cullberg
Créme Ninon
Med sotad pilgrimsmussla, forellrom, tryffelfärskost och äpple
Grillad Ryggbiff
Med bakad plommontomat, haricotsverts, stekt ostronskivling, lökkrisp, rödvinssås och potatisgratäng
Bakad Choklad
Med hallonkompott, färska hallon, citroncurd, rostad choklad, saltrostade mandlar och vispad grädde
Menypris: 795:-/person
Mingel och drinktilltugg 65:-/styck
Skagen på ljust bröd med löjrom och syrad lök
Rensteksröra på mörkt bröd med pepparrot, lingongelé och krasse
Tartar på lax med bakad äggula, lök, friterad kapris, forellrom och brödkrisp
Bakad gulbeta med getost, salvia, frasig mandel och honoung
Anklevermousse på crostini med aprikoskompott och rostade hasselnötter
Vinförslag
Vinpaket Chatham
Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2019 625:-
Naudin – Doudet, Bourgogne 640:-
Massolino Moscato d´Asti 110:-/glas
Vinpaket Högfeldt
Champagne Henriot 895:-
Poilly-Vinzelles, Joseph Drouhin 695:-
Tokaij ”Oremus 5 Pyttons” 145:-/glas
Vinpaket Cullberg
Friuli, Pinot Grigio 605:-
Castello Tricerchi, Brunello Di Montalcino 1190;-
Banyuls, Rimage, Bila-Haut 120:-/glas