Boka ett bord eller
ett helt rum
Boka bord
Här kan du boka ett bord för ett helt sällskap upp till sex personer.
Är ni fler eller har andra önskemål och frågor är ni
varmt välkomna att höra av er till vår mail:
info@konstnarsbaren.se
KB Festvåningar
Till oss kommer man för att äta och umgås. I våra olika festvåningar kommer ni få en minnesvärd upplevelse – oavsett om det handlar om en privat middag, en affärslunch, konferens, mingel eller bröllop. Lämna en bokningsförfrågan via: info@konstnärsbaren.se.
ATELJÉN
I den klassiska Ateljén kan ni sitta mellan 10-44 personer, omgivna av väggmålningar, skapade av några av den svenska konsthistoriens största namn. Ett stycke konsthistoria som inte liknar något annat.
PERLAN
Är ni ett mindre sällskap och föredrar total avskildhet från övriga restaurangen, kan ni välja vår minsta chambre séparée Perlan. Här kan upp till 7 gäster beställa mat via en diskret knapptryckning och även få en separat ingång om ni vill.
LOUNGEN
Den stora, ljusa och mer moderna Loungen har en egen bar och passar bra för större tillställningar. Här finns plats för 60 gäster vid mingel och 29 personer för sittande måltid vid runda, vackert dukade bord.
Perlan
Ateljén
Loungen
Festvåningsmenyer
Mingel och drinktilltugg 69:-/styck
Skagen på ljust bröd med löjrom och syrad lök
Rensteksröra på mörkt bröd med pepparrot, lingongelé och krasse
Tartar på lax med bakad äggula, lök, friterad kapris, forellrom och brödkrisp
Bakad gulbeta med getost, salvia, frasig mandel och honoung
Anklevermousse på crostini med aprikoskompott och rostade hasselnötter
Drinkförslag:
Bubbel
Rigol Cava, Brut 580 kr / flaskan
Champagne Biller carte salmon 995 kr /flaskan
Drinkar
Belini 189 kr
Persikopuré och Champange
Mimosa 189 kr
Apelsinjuice och champagne
Meny Chatham
Toast Skagen
Med löjrom och krasse
Wallenbergare
Med gröna ärtor, rårörda lingon, skirat smör och potatispuré
Smulpaj
Med kompott, havresmulor och vaniljsås
Menypris: 625:-/person
Meny Högfeldt
Tartar på Oxe
Med syrad & skuren lök, solkyssta tomater, svarta oliver, parmesan och brödkrisp smaksatt med vitlök
Bakad regnbågsforell
Serveras med rostade gulbetor, riven pepparrot, friterad potatis, skaldjursså och syrlig potatisstomp
Cremé Brulée
Med färsk vanilj
Menypris: 675:-/person
Meny Cullberg
Cheesecake med kallrökt lax
Serveras med pepparrot, toppas med laxrom, rödlök och dillpicklad gurka
Oxfilé Tournedos
Serveras med smörstekt ostronskivling, inkokt smålök, sauce borderlaise och jordärtkocksgratäng smaksatt med tryffel
Mandelkaka
Med citroncurd, färska bär, frasig vit choklad och rostad mandelmjölk med vanilj
Menypris: 850:-/person
Tillval för 3 rätter
Kvällens ostbit med frukkompott och knäcke 85:-
Sorbet 55:-
Tryffel 55:-
Vinförslag
Vinpaket Chatham
2018 Pascal Jolivet Sancerre Blanc 645:-
2021 Joseph Drouhin, Bourgogne 710:-
Grådaskt Twany port 88:-/glas
Vinpaket Högfeldt
2016 Chianti Terre di Cresci, Poggiotondo, Chianti, Italien
750 :-
2020 Poilly-Vinzelles, Joseph Drouhin 760:-
2019 Chateau Fontebride, Sauternes, Bordeaux, Frankrike 135 :-/glas
Vinpaket Cullberg
2021 Weingut Fred Loimer, Kamptul Österrike 660:-
2020 Domain du Colombier, Crozes-hermitage, Frankrike 865;-
2018 Grand Tokaij, Edes Szarnarodni, Ungern 135:-/glas