Klassiker på KB
31 mars - 12 april
Middag

Klassiker 

På menyn mellan den 31 mars till den 12 april

FÖRRÄTTER

HUMMERSOPPA
Serveras med hummerkött, äpple, dragon, smördegssnurra och konjaksgrädde
Lobster soup with lobster meat, apple, tarragon, puff pastry twist and cognac cream

265:-

GRAVAD LAX
Serveras med syrad scharlottenlök, picklade senapskorn, kavring och pepparrotskräm
Cured salmon with pickled shallot, pickled mustard seeds, dark rye bread and horseradish cream

205:-

VARMRÄTTER

GÄDDQUENELLER
Serveras med sauterad spenat, lök, saffranssås och kokt potatis
Pike quenelles with sautéed spinach, onions, saffron sauce and boiled potatoes

335:-

KALV I DILL
Rosastekt kalv med buljongkokta grönsaker, skummig dillsås och örtslungad potatis (vår egen tolkning) 
Pink roasted veal with root vegetables cocked in broth, dill sauce and potatoes with fresh herbs
355:-

DESSERT

OSTKAKA
Serveras med hallonsylt och grädde
Swedish classic cheesecake with raspberry jam and whipped cream

105:-

AFTER EIGHT PÄRON
Serveras med  brownie, vaniljglass och varm mintchokladsås
After eight pear with brownie, vanilla ice cream and  warm chocolate and mint sauce

125:-

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus