Klassiker på KB
31 mars - 12 april
Middag
Klassiker
På menyn mellan den 31 mars till den 12 april
FÖRRÄTTER
HUMMERSOPPA
Serveras med hummerkött, äpple, dragon, smördegssnurra och konjaksgrädde
Lobster soup with lobster meat, apple, tarragon, puff pastry twist and cognac cream
265:-
GRAVAD LAX
Serveras med syrad scharlottenlök, picklade senapskorn, kavring och pepparrotskräm
Cured salmon with pickled shallot, pickled mustard seeds, dark rye bread and horseradish cream
205:-
VARMRÄTTER
GÄDDQUENELLER
Serveras med sauterad spenat, lök, saffranssås och kokt potatis
Pike quenelles with sautéed spinach, onions, saffron sauce and boiled potatoes
335:-
KALV I DILL
Rosastekt kalv med buljongkokta grönsaker, skummig dillsås och örtslungad potatis (vår egen tolkning)
Pink roasted veal with root vegetables cocked in broth, dill sauce and potatoes with fresh herbs
355:-
DESSERT
OSTKAKA
Serveras med hallonsylt och grädde
Swedish classic cheesecake with raspberry jam and whipped cream
105:-
AFTER EIGHT PÄRON
Serveras med brownie, vaniljglass och varm mintchokladsås
After eight pear with brownie, vanilla ice cream and warm chocolate and mint sauce
125:-