Klassiker på KB
7 - 19 Oktober
Middag
Klassiker
På menyn mellan den 7 och 19 Oktober.
FÖRRÄTTER
TOAST PELLE JANZON
Tunna skivor av oxe, löjrom, äggula, rödlök, gräslök och pepparrot
Thin slices of beef, bleak roe, egg yolk, red onion, chives and horse radish on bread
350:-
FLÄSKTERRINE
Serveras med husets pickles, senap och stekt levainbröd
Pork terrine served with house pickles, mustard and pan fried Levain bread
195:-
VARMRÄTTER
SJÖTUNGA WALEWSKA
Vitvinspocherad sjötungafilé med råstekt hummerstjärt, färsk tryffel, champagnesås och pommes duchesse
White wine poached fillet of lemon sole served with roasted lobster tail, fresh truffle, champagne sauce and pommes duchesse
695:-
OXFILÉ ROSSINI
Rosastekt tournedos på smörstekt pain de mie serveras med halstrad anklever, madeira sås och färsk tryffel
Pink roasted tournedos on butter-fried pain de mie served with grilled foie gras, Madeira sauce and fresh truffle
695:-
DESSERT
CITRONFROMAGE
Serveras med färska hallon och hallongrädde
Lemon fromage served with fresh raspberries and raspberry cream
125:-
CHOKLADFONDANT
Serveras med passionsfrukt och vaniljglass
Chocolate fondant served with passion fruit and vanilla ice cream
145:-