Välkommen till
Konstnärsbaren

Stockholms populäraste klassiker

Syndens näste, kulturelitens stamhak, husmanskostens högborg – kärt barn har många namn. Konstnärsbaren slog på spisarna för första gången 1931 och är idag något av en insitution i Stockholms krogliv.

2022 blev KB utsedd till Stockholms bästa klassiska krog baserat på samlade omdömen från Tripadvisor, Reco, Google, Facebook och Thatsup.

 

Kontakt

Konstnärsbaren
Smålandsgatan 7
111 46 Stockholm

info@konstnarsbaren.se
08 – 679 60 32

KB är en kontantfri restaurang, vi tar endast emot kort och swish.

Öppettider hittar du längst ned på sidan. 

6-11 november

Mårten Gås

I november är det dags för en riktig klassiker: mellan 6 och 11 november serverar vi en härlig trerätters Mårten Gås-meny. FÖRRÄTT SVARTSOPPA med kråskorv alt.SVAMPSOPPAmed färskostkräm och äpple VARMRÄTT  STEKT GÅSBRÖSTmed krokett på lår och vingarna serveras med rödkålschutney, äpple, katrinplommon, brysselkål och äppelgräddsky och rundstekt potatis DESSERT ÄPPELPAJ med smörstekt kavring, äppelkompott och vaniljsås Menypris: […]

Läs mer

Varje onsdag

Onsdagar med swing

Nu är musiken äntligen tillbaka på KB igen. Varje onsdag bjuder trion Kassett på jazziga toner från klockan 18.00. Välkommen!

Läs mer

2-7 oktober

Löjromsdagar

Snart är det dags för löjromsdagar på KB då vi går all-in på havets röd guld! Se årets härliga meny genom att klicka medan.  Se meny

Läs mer

Välkommen till KB – där måltiden är en konst och konsten är allt.

En måltid är mer än bara mat. En måltid är sin kock, sina råvaror och kärleken till matlagningen. Den är atmosfären där den intas, gästerna som sitter vid bordet idag och dem som satt där igår. Den är konsten på väggarna och historierna som berättats i lokalen.

I nästan 90 år har vi lagat och serverat måltider till kända och okända gäster i en av Stockholms mest fascinerande miljöer. Här samsas klassiska stamrätter med säsongsbaserade delikatesser och de unika väggmålningarna med nutida utställningar.

Kom in och ägna dig åt den vackra konsten att ge sig hän. Med smaklökar, likväl som med ögonen.


Restauranger som ingår i Melanders Group